30 sij 2024

Nadzorni odbor Instituta IGH ponovno odabrao Roberta Petrosiana za direktora Društva (CEO)

U svijetu građevinarstva i inženjeringa, Nadzorni odbor Instituta IGH službeno je objavio ponovni izbor Robert Petrosian za izvršnog direktora (CEO). Ova odluka označava još četiri godine na čelu IGH-a, što potvrđuje povjerenje Odbora u njegove sposobnosti i stratešku viziju.

Od preuzimanja uloge, Robert Petrosian igra ključnu ulogu u vođenju Instituta IGH kroz izazovna vremena, nadgledajući velike projekte i promovirajući inovacije, kvalitetu i održivost u industriji. Pod njegovim vodstvom, IGH je ostvario značajan napredak, uključujući proširenje svojih usluga i jačanje tržišnog položaja kako domaćem tako i međunarodnom tržištu.

Njegov ponovni izbor dolazi u vrijeme kada sama industrija prolazi kroz brze promjene i tehnološki napredak. Stručnost Roberta Petrosiana i njegov progresivan pristup smatraju se ključnima za navigaciju kroz te promjene i iskorištavanje tih novih prilika. Pod njegovim vodstvom, očekuje se daljni rast, posvećenost izvrsnosti, poboljšanje operativne učinkovitosti, kao i održati ugled Instituta IGH kao tvrtke utemeljene na nasljeđu stručnosti, inovacija, postavljanju novih standarda, predanošću razvoju tehnoloških i inženjerskih rješenja, te ostajanju ključnim partnerom u realizaciji raznolikih infrastrukturnih projekata.

Jednoglasna odluka Nadzornog odbora naglašava njihovo povjerenje u sposobnost Roberta Petrosiana da vodi Institut IGH prema budućim i novim poslovnim uspjesima. Dok IGH ulazi u još jedno poglavlje pod vodstvom Roberta Petrosiana, fokus ostaje na inovacijama, održivosti i pružanju iznimne vrijednosti klijentima i njegujući svoj odnos sa partnerima i dioničarima.

S izvrsnim dosadašnjim rezultatima i jasnom vizijom za budućnost, Robert Petrosian ima cilj dodatno učvrstiti poziciju IGH-a kao jedne od vodećih Europskih tvrtki u području graditeljstva i istraživanja, s najvećim i opremljenim laboratorijima u središnjoj i jugoistočnoj Europi.

magnifiercrosschevron-downchevron-rightarrow-left