Menadžment

Naši stručnjaci su prava snaga IGH
Svi članovi menadžmenta Instituta IGH su ujedno i vrsni stručnjaci u svom području te svojim osobnim referencama prepoznatljivi na domaćem i inozemnom tržištu
Nadzorni odbor
Uprava
Direktori
Žarko Dešković
Predsjednik Nadzornog odbora
Mariyan Tkach
Zamjenik predsjednika Nadzornog odbora
Sergej S. Gladeljkin
član Nadzornog odbora
Igor Tkach
član Nadzornog odbora
Marin Božić
član Nadzornog odbora
Roberta Petrosiana
predsjednik Uprave
Robert Petrosian je Predsjednik Uprave Instituta IGH, d.d. vodeće europske konzultantske tvrtke za inženjerske usluge iz područja graditeljstva koja pruža profesionalne usluge tijekom svih faza projekta – od planiranja, projektiranja, inženjeringa do konzultantskih usluga i vođenja građevinskh radova.

Prije dolaska u Institut IGH, d.d. 2013. godine, gospodin Petrosian radio je kao Glavni izvršni direktor, Zamjenik glavnog izvršnog direktora, Glavni projektant, Voditelj projekata, Tehnički direktor, Glavni inženjer gradilišta u međunarodnim tvrtkama na različitim lokacijama. Od 2016. godine, radio je kao direktor podružnice IGH u Rusiji te od 2017. kao direktor podružnice IGH u Gruziji.

Treba napomenuti da je gospodin Petrosian sudjelovao i vodio projekte iz područja građevinarstva, projektiranja i nadzora željeznica, uzletno-sletnih staza, bolnica i međunarodnih medicinskih centara, elektronapajanja i trafostanica, nuklearnih elektrana , industrijskih postrojenja, skladišta i ostale infrastrukture.

IGH s partnerima i svojim klijentima u državnom i privatnom sektoru posvećeni su rješavanju složenih izazova, stvarajući tako nasljeđe za sljedeće generacije i bolji budući svijet.
vidi više
Miroslav Pauzar
član Uprave
Dugogodišnju karijeru izgradio je u Institutu IGH, d.d. počevši kao projektant, voditelj projekata i potom glavni nadzorni inženjer na raznim projektima diljem Slavonije, u svim sektorima gospodarstva (niskogradnji, visokogradnji, hidrotehnici, energetici, i dr.). Od 2013. godine direktor je Regionalnog centra IGH Osijek. Trenutno obnaša funkciju člana Uprave. Diplomirao na Fakultetu građevinskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, nositelj je PMP certifikata, član mnogih strukovnih udruga, arbitar arbitražnog suda Hrvatske komore inženjera građevinarstva te koautor više stručnih radova.
vidi više
Igor Džajić
član Uprave
Ekspert za projektiranje mostova, prednapetih konstrukcija, betona ultravisokih uporabnih svojstava i ispitivanja konstrukcija. Tijekom bogate i uspješne karijere kao izvođač i projektant, radio je na mnogim odgovornim funkcijama i zahtjevnim projektima. U Institutu IGH, d.d. angažiran od 2004.g. Dugogodišnji direktor IGH Laboratorija i Zavoda za projektiranje te nakon toga na poziciji Tehničkog direktora, sada obnaša funkciju člana Uprave. Diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, autor mnogobrojnih stručnih članaka i publikacija.
vidi više
Hrvoje Sironić
Direktor RC Rijeka
mr.sc. dipl.ing.građ.
Zaposlen u Institutu IGH, d.d. od 2003.g., od kada je radio na pozicijama zamjenika voditelja Laboratorija RC Rijeka, tehnologa za betonske konstrukcije, Pomoćnika Direktora Zavoda za materijale i konstrukcije te voditelja Laboratorija za materijale i konstrukcije u RC Rijeka. Uža specijalnost u tehnologijama proizvodnje i ugradnje betona, utvrđivanju stanja i izradi rješenja za sanacije betonskih konstrukcija. Trenutno obnaša dužnost Direktora RC Rijeka.
vidi više
Mario Ille
Direktor Zavoda za projektiranje
dr.sc., dipl.ing.građ.
Započinje svoju karijeru u Institutu IGH, d.d. 2002.g. na projektiranju sanacija inženjerskih konstrukcija i obavlja poslove na mjestu suradnika/specijalista/projektanta. Od 2009. voditelj je grupe za sanaciju konstrukcija i gospodarenje građevinama koja se bavi istražnim radovima, projektiranjem sanacija i nadzorom tijekom sanacije konstrukcija. Tijekom svog rada intenzivno se bavi problemima koji se javljaju u području trajnosti armiranobetonskih konstrukcija, a na istoj temi doktorira 2009.g. Autor je više znanstvenih i stručnih radova objavljenih u svijetu i kod nas. Od 2018. vodi odjel za projektiranje konstrukcija Instituta IGH u kojem je objedinjeno projektiranje postojećih i novih konstrukcija, a trenutno je na poziciji direktora Zavoda za projektiranje. Stalni je sudski vještak za graditeljstvo i procjenu nekretnina te je član Hrvatske komore inženjera građevinarstva.
vidi više
Marija Đuroković
Direktorica Zavoda za materijale i konstrukcije
dr.sc.
Marija Đuroković dugogodišnji je ekspert u proizvodnji, kontroli kvalitete i certifikacije cementa i drugih građevnih proizvoda. Završila je studij kemije 1997. na Prirodoslovno matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Iste godine se zapošljava se u Našicecementu d.d. gdje radi do 2011. godine na poslovima šefa kontrole i upravljanja kvalitetom proizvoda i direktora tehnološkog centra. Od 2011. zaposlena je u Institutu IGH, Zagreb na mjestu voditelja laboratorija za veziva i ekologiju. Doktorsku disertaciju s temom „Kemijska otpornost cementne paste prema djelovanju deionizirane vode“ obranila je 2019. godine na Prirodoslovno matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Znanstvenim radom započinje se baviti još u Našicecementu. Osobit interes pokazuje za primjenu znanosti u razvoju novih proizvoda s modificiranim svojstvima i sa smanjenim ekološkim utjecajem. Objavljuje u znanstvenim i stručnim časopisima. Dugogodišnja je predsjednica Tehničkog odbora 74 za cement i vapno pri Hrvatskom zavod za norme, a od 2021. vodi i Znanstveno – istraživačko vijeće Instituta IGH, d.d.
vidi više
magnifiercrosschevron-downchevron-rightarrow-left