Ceste

Mario Ille
MEng C.E, PhD.
Moderni integrirani prometni sustavi jačaju globalnu konkurentnost Hrvatske i Europske unije, te su sposobni odgovoriti na izazove povezane s održivim, pametnim i uključivim rastom.
Autoceste
Ceste

Autoceste

INSTITUT IGH, d.d. sudjelovao je na brojnim projektima izgradnje hrvatske cestovne mreže, te se izdvaja kao jedan od ključnih pružatelja usluga u ovom sektoru. Ciljevi najvažnije europske inicijative, transeuropske prometne mreže TEN-T, su zatvoriti praznine, ukloniti uska grla, tehničke i organizacijske barijere koje postoje između mreže prijevoza država članica EU. Modernizacija i spajanje postojećih nacionalnih mreža u jedinstvenu i funkcionalnu mrežu kojom bi do 2030. bili povezani svi krajevi Europe, cilj je svih država članica EU-a. Hrvatska se do 2020. godine nalazila na pola puta do ispunjenja tog cilja, s cestama koje su ocijenjene među 10 najkvalitetnijih unutar Europske unije.
U Institutu IGH vidimo veliki razvojni potencijal te aktivno sudjelujemo u svim procesima nadogradnje TEN-T mreže u okviru našeg poslovanja.
Vidi više

Ceste

INSTITUT IGH, d.d. jedan je od ključnih sudionika procesa izgradnje prometne infrastrukture u Hrvatskoj već više od pola stoljeća. Kvaliteta izvedenih radova i mogućnost prilagodbe različitim uvjetima dokazali smo i proširenjem poslovanja na međunarodno tržište. Uz hrvatske ceste, posao projektiranja dionica gruzijskih državnih cesta izdvaja se kao iznimno poseban i izazovan, s obzirom na to da je riječ o dionicama koje se uglavnom protežu kroz planinska područja Gruzije. Institut je izradio idejni i glavni projekt brze ceste Mostar - Široki Brijeg - granica RH.
Realizacija internacionalizacije poslovanja otvaranjem podružnica radi dugoročne prisutnosti i ostvarivanjem kvalitetnih poslovnih suradnji kako bismo bili bliži našim poslovnim partnerima, dokaz je međunarodnih ambicija koje se svakodnevno ostvaruju i proširuju.
Vidi više

povezani projekti

magnifiercrosschevron-downchevron-rightarrow-left