Naši stručnjaci su prava snaga IGH

Svi članovi menadžmenta Instituta IGH su ujedno i vrsni stručnjaci u svom području te svojim osobnim referencama prepoznatljivi na domaćem i inozemnom tržištu

Stvaranje temeljeno na znanju

Predstavljamo upravu

Oliver Kumrić

Predsjednik uprave Instituta IGH d.d.

Oliver Kumrić, prethodno 3 godine član Uprave, od 1.1.2018. na poziciji direktora te od 7.5.2019. godine predsjednika uprave Instituta IGH d.d.

Prije dolaska u IGH, radio je kao savjetnik u IFC-u (International Finance Corporation - članica Svjetske banke) za infrastrukturne investicije u RH.

Godine 2012. i 2013. Oliver je bio pomoćnik ministra pomorstva, prometa i infrastrukture, gdje je u ime Vlade vodio pregovore za koncesioniranje ZLZ-a te je bio inicijator izrade Strategije prometnog razvitka RH. U to vrijeme, bio je i predsjednik Nadzornog odbora HŽ Infrastrukture te čelnik Operativnog programa EU za Promet 2007. -2013. Na početku poslovne karijere Oliver je šest godina radio kao suradnik u stručnom nadzoru, vođenju radova na gradilištu te na vođenju investicijskih projekata u visokogradnji u Hrvatskoj i Iranu.

Diplomirao je na Građevinskom fakultetu u Zagrebu 2004., a stupanj magistra znanosti stekao je 2011. na studiju MBA in Construction Sveučilišta u Zagrebu. Godine 2013. dobio je Fulbrightovu stipendiju za jednogodišnji preddoktorski studij, u sklopu koje je na Sveučilištu Berkeley u Kaliforniji radio na istraživanju o rizicima u privatizaciji infrastrukturnih projekata. Pored toga, na Sveučilištima NYU i Stanford pohađao je programe stručnog usavršavanja na području vođenja i razvoja investicijskih projekata, a program Infrastructure in a Market Economy završio je na Sveučilištu Harvard.

E-mail: oliver.kumric@igh.hr

Robert Petrosyan
Član uprave i Direktor Podružnica Instituta IGH Rusija i Gruzija

Menadžer s više od 22 godine iskustva rada u području građevinarstva. Karijeru u IGH gradi od 2013. godine na pozicijama voditelja projekta, zamjenika direktora i potom direktora Podružnica IGH u Rusiji i Gruziji. Od veljače 2019.g. imenovan je Savjetnikom uprave Instituta IGH d.d., a od 7.5.2019. godine imenovan članom uprave Instituta IGH, d.d. odgovornim za strateško i operativno upravljanje složenim projektima, osmišljavanje procesa kontrole kvalitete procesa i upravljanje građevinskim proizvodima, laboratorijskim ispitivanjima te stručnu podršku klijentima. Diplomirao na Tashkentovom institutu željezničkih inženjera - Industrijski i građevinski fakultet.

  • E-mail: robert.petrosyan@igh.hr
Domagoj Šimunović
Direktor za EU fondove, međunarodna tržišta, pripremu ponuda i ugovaranje

dipl. oec.

Karijeru započinje u Ministarstvu financija RH radom na provedbi projekata iz pretpristupnih fondova Europske unije, nakon čega prelazi u Središnju agenciju za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), gdje obnaša različite funkcije, uključujući i one pomoćnika i zamjenika ravnatelja Agencije. Institutu IGH se pridružuje kako bi sudjelovao u procesu intenzivnije internacionalizacije poslovanja poduzeća na poziciji Direktora za EU fondove, a trenutno je angažiran i kao Direktor za međunarodna tržišta, pripremu ponuda i ugovaranje. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Josip Brajdić
Direktor Zavoda za stručni nadzor i upravljanje projektima

dipl.ing.građ., MBA

Bogatu karijeru gradi unutar Instituta IGH od 2000.g. te obnaša redom funkcije specijalista, voditelja odjela, glavnog nadzornog inženjera i direktora Regionalnog centra Rijeka, da bi 2017.g. preuzeo odgovornost direktora Zavoda za stručni nadzor i vođenje projekata. Diplomirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, dodatno se usavršio za Executive Master of Business Administration (EMBA) na Cotrugli Business School, Zagreb. Član je više profesionalnih udruga i aktivan autor mnogih stručnih publikacija.

Miroslav Blanda
Direktor Zavoda za hidrotehniku, geotehniku i zaštitu okoliša

mr.sc., dipl.ing.građ.

Tijekom karijere u IGH angažiran u vrlo raznolikim područjima djelatnosti i odgovornim funkcijama, čime stječe bogato i raznovrsno iskustvo rada u svim tržišnim sektorima. Osim stručnog angažmana, obnašao je i dužnosti menadžera za razvoj poslovanja, a trenutno je na funkciji Direktor Zavod za hidrotehniku, geotehniku i zaštitu okoliša. Diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Osijeku, objavljuje niz stručnih radova te je aktivan član više stručnih udruga.

Igor Džajić
Direktor Zavoda za projektiranje

mr.sc., dipl.ing.građ.

Ekspert za projektiranje mostova, prednapetih konstrukcija, betona ultravisokih uporabnih svojstava i ispitivanja konstrukcija. Tijekom bogate i uspješne karijere kao izvođač i projektant, radio je na mnogim odgovornim funkcijama i zahtjevnim projektima. U IGH angažiran od 2004.g. Dugogodišnji direktor IGH Laboratorija, trenutno na poziciji Direktora Zavoda za projektiranje. Diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, autor mnogobrojnih stručnih članaka i publikacija.

Slaviša Rajič
Direktor Zavoda za materijale i konstrukcije

mr.sc. dipl.ing.građ.

Cjelokupnu karijeru ostvaruje angažmanom u IGH, obnašajući razne dužnosti, od voditelja kontrolnih ispitivanja, suradnika glavnog projektanta, projektanta te nadzornog inženjera. Trenutno na funkciji Direktora Zavoda za materijale i konstrukcije. Diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, autor više stručnih radova.

Vedrana Tudor
Direktorica RC Split

mag.ing.građ., MBA

Ključne kvalifikacije u strateškom i operativnom upravljanju složenim projektima, upravljanju procesima kontrole kvalitete materijala i građevnih proizvoda, laboratorijskim ispitivanjima te stručnoj podršci klijentima. Karijeru započinje kao projektant i nadzorni inženjer za razvoj investicija, a Institutu IGH pridružuje se 2007.godine kao voditeljica projekata, potom voditeljica Laboratorija IGH Split, da bi u konačnici preuzela današnju funkciju direktorice Regionalnog centra IGH Split. Magistrirala na Fakultetu građevinskih znanosti, Split, a diplomu International Executive MBA stekla na Bled School of Management, Slovenia. Članica je Hrvatske komore inženjera u graditeljstvu te posjeduje certifikate mnogobrojnih stručnih usavršavanja.

Hrvoje Sironić
Direktor RC Rijeka

mr.sc. dipl.ing.građ.

Zaposlen u Institutu IGH od 2003.g., od kada je radio na pozicijama zamjenika voditelja Laboratorija RC Rijeka, tehnologa za betonske konstrukcije, Pomoćnika Direktora Zavoda za materijale i konstrukcije te voditelja Laboratorija za materijale i konstrukcije u RC Rijeka. Uža specijalnost u tehnologijama proizvodnje i ugradnje betona, utvrđivanju stanja i izradi rješenja za sanacije betonskih konstrukcija. Trenutno obnaša dužnost Direktora RC Rijeka.

Miroslav Pauzar
Direktor RC Osijek

dipl.ing.građ.

Dugogodišnju karijeru izgradio je u Institutu IGH počevši kao projektant, voditelj projekata i potom glavni nadzorni inženjer na raznim projektima diljem Slavonije, u svim sektorima gospodarstva (niskogradnji, visokogradnji, hidrotehnici, energetici, i dr.). Od 2013. godine direktor je Regionalnog centra IGH Osijek. Diplomirao na Fakultetu građevinskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, nositelj je PMP certifikata, član mnogih strukovnih udruga, arbitar arbitražnog suda Hrvatske komore inženjera građevinarstva te koautor više stručnih radova.