Naši stručnjaci su prava snaga IGH

Svi članovi menadžmenta Instituta IGH su ujedno i vrsni stručnjaci u svom području te svojim osobnim referencama prepoznatljivi na domaćem i inozemnom tržištu

Stvaranje temeljeno na znanju

Nadzorni odbor

Staff
Žarko Dešković

Predsjednik Nadzornog odbora

Staff
Mariyan Tkach

Zamjenik Nadzornog odbora

Članovi Nadzornog odbora
Staff
Sergej Gljadelkin
Staff
Igor Tkach
Staff
Marin Božić

Uprava

Staff
Robert Petrosian

Predsjednik Uprave

Više Manje

Robert Petrosian je Predsjednik Uprave Instituta IGH, d.d. vodeće europske konzultantske tvrtke za inženjerske usluge iz područja graditeljstva koja pruža profesionalne usluge tijekom svih faza projekta – od planiranja, projektiranja, inženjeringa do konzultantskih usluga i vođenja građevinskh radova.

Prije dolaska u Institut IGH, d.d. 2013. godine, gospodin Petrosian radio je kao Glavni izvršni direktor, Zamjenik glavnog izvršnog direktora, Glavni projektant, Voditelj projekata, Tehnički direktor, Glavni inženjer gradilišta u međunarodnim tvrtkama na različitim lokacijama. Od 2016. godine, radio je kao direktor podružnice IGH u Rusiji te od 2017. kao direktor podružnice IGH u Gruziji.

Treba napomenuti da je gospodin Petrosian sudjelovao i vodio projekte iz područja građevinarstva, projektiranja i nadzora željeznica, uzletno-sletnih staza, bolnica i međunarodnih medicinskih centara, elektronapajanja i trafostanica, nuklearnih elektrana , industrijskih postrojenja, skladišta i ostale infrastrukture.

IGH s partnerima i svojim klijentima u državnom i privatnom sektoru posvećeni su rješavanju složenih izazova, stvarajući tako nasljeđe za sljedeće generacije i bolji budući svijet.

Staff
Vedrana Tudor

Članica Uprave

Više Manje

Ključne kvalifikacije u strateškom i operativnom upravljanju složenim projektima, upravljanju procesima kontrole kvalitete materijala i građevnih proizvoda, laboratorijskim ispitivanjima te stručnoj podršci klijentima. Karijeru započinje kao projektant i nadzorni inženjer za razvoj investicija, a Institutu IGH, d.d. pridružuje se 2007.godine kao voditeljica projekata, potom voditeljica Laboratorija IGH Split, da bi u konačnici preuzela današnju funkciju direktorice Regionalnog centra IGH Split. Magistrirala na Fakultetu građevinskih znanosti, Split, a diplomu International Executive MBA stekla na Bled School of Management, Slovenia. Članica je Hrvatske komore inženjera u graditeljstvu te posjeduje certifikate mnogobrojnih stručnih usavršavanja.

Staff
Miroslav Pauzar

Član Uprave

Više Manje

Dugogodišnju karijeru izgradio je u Institutu IGH, d.d. počevši kao projektant, voditelj projekata i potom glavni nadzorni inženjer na raznim projektima diljem Slavonije, u svim sektorima gospodarstva (niskogradnji, visokogradnji, hidrotehnici, energetici, i dr.). Od 2013. godine direktor je Regionalnog centra IGH Osijek. Diplomirao na Fakultetu građevinskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, nositelj je PMP certifikata, član mnogih strukovnih udruga, arbitar arbitražnog suda Hrvatske komore inženjera građevinarstva te koautor više stručnih radova.

Staff
Igor Džajić

Član Uprave

Više Manje

Ekspert za projektiranje mostova, prednapetih konstrukcija, betona ultravisokih uporabnih svojstava i ispitivanja konstrukcija. Tijekom bogate i uspješne karijere kao izvođač i projektant, radio je na mnogim odgovornim funkcijama i zahtjevnim projektima. U Institutu IGH, d.d. angažiran od 2004.g. Dugogodišnji direktor IGH Laboratorija i Zavoda za projektiranje, trenutno na poziciji Tehničkog direktora. Diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, autor mnogobrojnih stručnih članaka i publikacija.

Direktori

Staff
Hrvoje Sironić

Direktor RC Rijeka
mr.sc. dipl.ing.građ.

Više Manje

Zaposlen u Institutu IGH, d.d. od 2003.g., od kada je radio na pozicijama zamjenika voditelja Laboratorija RC Rijeka, tehnologa za betonske konstrukcije, Pomoćnika Direktora Zavoda za materijale i konstrukcije te voditelja Laboratorija za materijale i konstrukcije u RC Rijeka. Uža specijalnost u tehnologijama proizvodnje i ugradnje betona, utvrđivanju stanja i izradi rješenja za sanacije betonskih konstrukcija. Trenutno obnaša dužnost Direktora RC Rijeka.

Staff
Slaviša Rajič

Direktor Zavoda za materijale i konstrukcije
mr.sc. dipl.ing.građ.

Više Manje

Cjelokupnu karijeru ostvaruje angažmanom u Institutu IGH, d.d. obnašajući razne dužnosti, od voditelja kontrolnih ispitivanja, suradnika glavnog projektanta, projektanta te nadzornog inženjera. Trenutno na funkciji Direktora Zavoda za materijale i konstrukcije. Diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, autor više stručnih radova.

Staff
Mario Ille

Direktor Zavoda za projektiranje
dr.sc., dipl.ing.građ.

Više Manje

Započinje svoju karijeru u Institutu IGH, d.d. 2002.g. na projektiranju sanacija inženjerskih konstrukcija i obavlja poslove na mjestu suradnika/specijalista/projektanta. Od 2009. voditelj je grupe za sanaciju konstrukcija i gospodarenje građevinama koja se bavi istražnim radovima, projektiranjem sanacija i nadzorom tijekom sanacije konstrukcija. Tijekom svog rada intenzivno se bavi problemima koji se javljaju u području trajnosti armiranobetonskih konstrukcija, a na istoj temi doktorira 2009.g. Autor je više znanstvenih i stručnih radova objavljenih u svijetu i kod nas. Od 2018. vodi odjel za projektiranje konstrukcija Instituta IGH u kojem je objedinjeno projektiranje postojećih i novih konstrukcija, a trenutno je na poziciji direktora Zavoda za projektiranje. Stalni je sudski vještak za graditeljstvo i procjenu nekretnina te je član Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Staff
Aleksandar Šarić

Direktor Zavoda za stručni nadzor i vođenje projekata
dipl.ing.građ

Više Manje

Ekspert s bogatim profesionalnim dvadesetogodišnjim iskustvom u obavljanju odgovornih poslova stručnog i financijskog nadzora na velikim infrastrukturnim projektima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu, posebno u prometnoj i vodno-komunalnoj infrastrukturi kao što su autoceste, brze ceste, gradske prometnice, aglomeracije, željeznice i sl. Na pozicijama voditelja tima nadzora, FIDIC inženjera, glavnog nadzornog inženjera te nadzornog inženjera vodio je razne projekte te pratio cjelokupnu njihovu realizaciju. Višegodišnji voditelj Odjela za niskogradnju i trenutno na poziciji direktora Zavoda za stručni nadzor i vođenje projekata. Stalni je sudski vještak za graditeljstvo i procjenu nekretnina te je član Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Staff
Domagoj Šimunović

Direktor sektora za koordinaciju međunarodnih tržišta i ugovaranje
dipl. oec.

Više Manje

Karijeru započinje u Ministarstvu financija RH radom na provedbi projekata iz pretpristupnih fondova Europske unije, nakon čega prelazi u Središnju agenciju za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije ( SAFU ) , gdje obnaša različite funkcije, uključujući i one pomoćnika i zamjenika ravnatelja Agencije. Institutu IGH, d.d. se pridružuje kako bi sudjelovao u procesu jačanja segmenata savjetodavnih usluga te intenzivnije internacionalizacije poslovanja poduzeća na poziciji Direktora za EU fondove te Direktora za međunarodna tržišta i ugovaranje. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.