07 lip 2021

Promocija zaposlenika – Ernest Ević, novi Zamjenik direktora IGH Regionalnog centra Osijek

Još jednom ponosno možemo najaviti napredovanje svojih kolega na nova radna mjesta. Od 1. lipnja 2021. godine naš kolega Ernest Ević preuzima funkciju Zamjenika direktora našeg Regionalnog Centra u Osijeku. U svojoj novoj ulozi Ernest će biti odgovoran za daljnji razvoj Instituta IGH u Osijeku i Slavoniji općenito. Također, aktivno će raditi na analizi tržišta i trendova, kao i razvoju odnosa s klijentima. Nadalje, zajedno s ostalim kolegama, nastavit će razvijati dobar imidž i percepciju IGH-a kao vodeće inženjerske tvrtke u regiji među klijentima, partnerima i zaposlenicima.

Ernest u Institutu IGH radi već dugih 27 godina. Svoje zvanje diplomiranog inženjera građevine stekao je na Građevinskom fakultetu u Osijeku. Uz formalno obrazovanje, licencirani je inženjer građevine pri Hrvatskoj komori inženjera građevine. Također, certificirani je IPMA voditelj projekata te FIDIC inženjer.

Svoju karijeru započinje kao projektant i nadzorni inženjer u poslijeratnoj obnovi stambenog fonda u istočnoj Slavoniji, Baranji i Vukovaru, a nakon toga i u obnovi infrastrukturnih objekata te cestovne mreže. Više od 20 godina, Ernest je uključen u izgradnju cesta i autoceste kao nadzorni ili glavni nadzorni inženjer za objekte u trasi i cestarinske prolaze, kao i u izgradnju objekata visokogradnje i industrijskih postrojenja.

Njegove reference mogli bismo nizati u velikom broju, ali spomenut ćemo samo neke u kojima je Ernest sudjelovao, kao što je izgradnja mosta preko rijeke Drave kod Osijeka (D7), most preko rijeke Orljave u Pleternici, izgradnja objekata na vinkovačkoj obilaznici ( most kod Bosuta ), izgradnja carinskih prijelaza u Sl.Brodu i Sl.Šamcu, izgradnja čvora V.Gorica na autocesti A11 od Zagreba do Siska, izgradnja stambeno-poslovnog kompleksa “Kappa” i nastavno-sportske dvorane Gradski vrt u Osijeku, poddionica autoceste A5 od čvora Osijek do mosta Halasica sa mostom preko rijeke Drave te kompleks otvorenih i zatvorenih bazena plivališta u Vukovaru.

Dragi Ernest, čistitamo ti na unapređenju i želimo puno uspjeha u novoj ulozi.

magnifiercrosschevron-downchevron-rightarrow-left