Naši stručnjaci su prava snaga IGH

Svi članovi menadžmenta Instituta IGH su ujedno i vrsni stručnjaci u svom području te svojim osobnim referencama prepoznatljivi na domaćem i inozemnom tržištu

Stvaranje temeljeno na znanju

Predstavljamo upravu

Robert Petrosian

Direktor Instituta IGH d.d.

Robert Petrosian direktor je Instituta IGH d.o.o. (IGH), vodeće europske konzultantske tvrtke za inženjerske usluge iz područja graditeljstva koja pruža profesionalne usluge tijekom svih faza projekta – od planiranja, projektiranja, inženjeringa do konzultantskih usluga i vođenja građevinskh radova.

Prije dolaska u IGH, 2013. godine, gospodin Petrosian radio je kao Glavni izvršni direktor, Zamjenik glavnog izvršnog direktora, Glavni projektant, Voditelj projekata, Tehnički direktor, Glavni inženjer gradilišta u međunarodnim tvrtkama na različitim lokacijama. Od 2016. godine, radio je kao direktor podružnice IGH u Rusiji te od 2017. kao direktor podružnice IGH u Gruziji.

Treba napomenuti da je gospodin Petrosian sudjelovao i vodio projekte iz područja građevinarstva, projektiranja i nadzora željeznica, uzletno-sletnih staza, bolnica i međunarodnih medicinskih centara, elektronapajanja i trafostanica, nuklearnih elektrana , industrijskih postrojenja, skladišta i ostale infrastrukture.

IGH s partnerima i svojim klijentima u državnom i privatnom sektoru posvećeni su rješavanju složenih izazova, stvarajući tako nasljeđe za sljedeće generacije i bolji budući svijet.

E-mail: robert.petrosyan@igh.hr

Igor Džajić
Tehnički Direktor

mr.sc., dipl.ing.građ.

Ekspert za projektiranje mostova, prednapetih konstrukcija, betona ultravisokih uporabnih svojstava i ispitivanja konstrukcija. Tijekom bogate i uspješne karijere kao izvođač i projektant, radio je na mnogim odgovornim funkcijama i zahtjevnim projektima. U IGH angažiran od 2004.g. Dugogodišnji direktor IGH Laboratorija i Zavoda za projektiranje, trenutno na poziciji Tehničkog direktora. Diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, autor mnogobrojnih stručnih članaka i publikacija.

Vedrana Tudor
Direktorica RC Split

mag.ing.građ., MBA

Ključne kvalifikacije u strateškom i operativnom upravljanju složenim projektima, upravljanju procesima kontrole kvalitete materijala i građevnih proizvoda, laboratorijskim ispitivanjima te stručnoj podršci klijentima. Karijeru započinje kao projektant i nadzorni inženjer za razvoj investicija, a Institutu IGH pridružuje se 2007.godine kao voditeljica projekata, potom voditeljica Laboratorija IGH Split, da bi u konačnici preuzela današnju funkciju direktorice Regionalnog centra IGH Split. Magistrirala na Fakultetu građevinskih znanosti, Split, a diplomu International Executive MBA stekla na Bled School of Management, Slovenia. Članica je Hrvatske komore inženjera u graditeljstvu te posjeduje certifikate mnogobrojnih stručnih usavršavanja.

Miroslav Pauzar
Direktor RC Osijek

dipl.ing.građ.

Dugogodišnju karijeru izgradio je u Institutu IGH počevši kao projektant, voditelj projekata i potom glavni nadzorni inženjer na raznim projektima diljem Slavonije, u svim sektorima gospodarstva (niskogradnji, visokogradnji, hidrotehnici, energetici, i dr.). Od 2013. godine direktor je Regionalnog centra IGH Osijek. Diplomirao na Fakultetu građevinskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, nositelj je PMP certifikata, član mnogih strukovnih udruga, arbitar arbitražnog suda Hrvatske komore inženjera građevinarstva te koautor više stručnih radova.

Hrvoje Sironić
Direktor RC Rijeka

mr.sc. dipl.ing.građ.

Zaposlen u Institutu IGH od 2003.g., od kada je radio na pozicijama zamjenika voditelja Laboratorija RC Rijeka, tehnologa za betonske konstrukcije, Pomoćnika Direktora Zavoda za materijale i konstrukcije te voditelja Laboratorija za materijale i konstrukcije u RC Rijeka. Uža specijalnost u tehnologijama proizvodnje i ugradnje betona, utvrđivanju stanja i izradi rješenja za sanacije betonskih konstrukcija. Trenutno obnaša dužnost Direktora RC Rijeka.

Slaviša Rajič
Direktor Zavoda za materijale i konstrukcije

mr.sc. dipl.ing.građ.

Cjelokupnu karijeru ostvaruje angažmanom u IGH, obnašajući razne dužnosti, od voditelja kontrolnih ispitivanja, suradnika glavnog projektanta, projektanta te nadzornog inženjera. Trenutno na funkciji Direktora Zavoda za materijale i konstrukcije. Diplomirao i magistrirao na Građevinskom fakultetu u Zagrebu, autor više stručnih radova.

Mario Ille
Direktor Zavoda za Projektiranje

dr.sc., dipl.ing.građ.

Započinje svoju karijeru u Institutu IGH 2002.g. na projektiranju sanacija inženjerskih konstrukcija i obavlja poslove na mjestu suradnika/specijalista/projektanta. Od 2009. voditelj je grupe za sanaciju konstrukcija i gospodarenje građevinama koja se bavi istražnim radovima, projektiranjem sanacija i nadzorom tijekom sanacije konstrukcija. Tijekom svog rada intenzivno se bavi problemima koji se javljaju u području trajnosti armiranobetonskih konstrukcija, a na istoj temi doktorira 2009.g. Autor je više znanstvenih i stručnih radova objavljenih u svijetu i kod nas. Od 2018. vodi odjel za projektiranje konstrukcija Instituta IGH u kojem je objedinjeno projektiranje postojećih i novih konstrukcija, a trenutno je na poziciji direktora Zavoda za projektiranje. Stalni je sudski vještak za graditeljstvo i procjenu nekretnina te je član Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Aleksandar Šarić
Direktor Zavoda za stručni nadzor i vođenje projekata

dipl.ing.građ

Ekspert s bogatim profesionalnim dvadesetogodišnjim iskustvom u obavljanju odgovornih poslova stručnog i financijskog nadzora na velikim infrastrukturnim projektima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu, posebno u prometnoj i vodno-komunalnoj infrastrukturi kao što su autoceste, brze ceste, gradske prometnice,  aglomeracije, željeznice i sl. Na pozicijama voditelja tima nadzora, FIDIC inženjera, glavnog nadzornog inženjera te nadzornog inženjera vodio je razne projekte te pratio cjelokupnu njihovu realizaciju. Višegodišnji voditelj Odjela za niskogradnju i trenutno na poziciji direktora Zavoda za stručni nadzor i vođenje projekata. Stalni je sudski vještak za graditeljstvo i procjenu nekretnina te je član Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Zoran Tomašević
Direktor Zavoda za inženjerska istraživanja

mag.ing.aedif

Više od 15 godina iskustva stečenog na domaćem i međunarodnom tržištu na velikim energetskim i infrastrukturnim projektima, na poslovima rukovođenja, upravljanja projektima i razvoja poslovanja. U Institutu IGH obnašao dužnosti zamjenika Direktora IGH podružnice u Gruziji, BDM- a, koordinatora poslovanja za rumunjsko tržište te voditelja projekata projektiranja prometnica u Hrvatskoj.

Domagoj Šimunović
Direktor sektora za koordinaciju međunarodnih tržišta i ugovaranje

dipl. oec.

Karijeru započinje u Ministarstvu financija RH radom na provedbi projekata iz pretpristupnih fondova Europske unije, nakon čega prelazi u Središnju agenciju za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije ( SAFU ) , gdje obnaša različite funkcije, uključujući i one pomoćnika i zamjenika ravnatelja Agencije. Institutu IGH se pridružuje kako bi sudjelovao u procesu jačanja segmenata savjetodavnih usluga te intenzivnije internacionalizacije poslovanja poduzeća na poziciji Direktora za EU fondove te Direktora za međunarodna tržišta i ugovaranje. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.