Postani dio IGH tima

Procesom odabira kadrova cilj je pronaći najkvalitetnije kandidate koji će ne samo uspješno obavljati svoj posao, već se i uspješno uklopiti u organizacijsku kulturu IGH. Korporativne vrijednosti koje potičemo su:

Traženje i selekcija u IGH-u provodi se u Odjelu za upravljanje ljudskim potencijalima gdje kandidate procjenjuju psiholozi. Procesom odabira kadrova cilj je pronaći najkvalitetnije kandidate koji će ne samo uspješno obavljati svoj posao, već se i uspješno uklopiti u našu organizacijsku kulturu. Postupak započinje psihologijskim testiranjem kojim se na stručan način procjenjuju karakteristike osobnosti te opće sposobnosti kandidata.

Ključan dio svakog selekcijskog postupka je selekcijski intervju tijekom kojeg se procjenjuju znanja, iskustva, motivacija i potrebne kompetencije kandidata. U IGH-u provodimo dva kruga selekcijskog intervjua; prvi provode psiholozi iz Odjela za upravljanje ljudskim potencijalima, dok s kandidatima koji su prošli u uži izbor, razgovor obavljaju i voditelji Odjela za koje radno mjesto osoba kandidira.

Proces selekcije od prijave kandidata do odluke o zapošljavanju kreće se prema sljedećim koracima:

PRIJAVITE SE ZA POSAO U INSTITUTU IGH I POŠALJITE NAM SVOJ ŽIVOTOPIS

Slanjem svog životopisa potvrđujete da ste, sukladno Općoj uredbi o zaštiti podataka, suglasni da se vaši osobni podaci, koje dostavljate uz prijavu, prikupljaju i obrađuju u svrhu selekcije za zapošljavanje.

Upoznati ste sa činjenicom da će se vaši podaci u navedenu svrhu prikupljati i obrađivati na rok od 1 godine te da u svakom trenutku imate pravo povući svoju suglasnost, u kojem slučaju će se vaši podaci brisati.

Obratite nam se na:

DIREKTOR ZAVODA ZA STRUČNI NADZOR I VOĐENJE PROJEKATA

Ivan Šoprek

struč.spec.ing.aedif., EWE/IWE, IWIP-C

U Institut IGH dolazim 2001. godine kao student, gdje i danas radim kao direktor Zavoda za stručni nadzor i vođenje projekata. Drago mi je što imam priliku raditi s vrhunskim stručnjacima na velikim projektima u Hrvatskoj i na međunarodnim tržištima, zahvaljujući vlastitoj ambiciji, mentorstvu, školovanjima te mnogobrojnim prilikama koje mi rad u IGH omogućava.

PROJEKTANT SURADNIK

Marko Komšo

mag.ing.aedif.

Svoju karijeru započinjem u Institutu IGH kao projektant pripravnik u Odjelu za hidrotehniku. Ubrzo nakon dolaska otvara mi se mogućnost prelaska u Zavod za stručni nadzor i vođenje projekata gdje dobivam priliku sudjelovati na projektu Pelješkog mosta. IGH mi pruža mogućnost učenja od najboljih te razvoja karijere sukladno vlastitim ambicijama.

PROJEKTANT SURADNIK

Karlo Miletić

mag.ing. aedif.

U Institut IGH dolazim 2017.g. kao mlađi projektant suradnik u području hidrotehnike. Iznimno cijenim priliku koju mi je IGH pružio, da ostvarim svoje ambicije i razvijam se unutar multidisciplinarne tvrtke uz stručno mentorstvo, suvremene software i potporu produktivne okoline. Smatram da je IGH pravi odabir za razvoj mladog inženjera.