Ključna snaga Instituta IGH su naši vrsni stručnjaci

Zahvaljujući njihovim znanjima i sposobnostima postali smo najveća projektno konzultantska kuća u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi. IGH zapošljava preko 500 djelatnika, od čega je više od 70% visokoobrazovani kadar

Postanite dio IGH tima

Naš uspjeh temelji se na dugogodišnjem iskustvu, timskoj suradnji i razvoju mladih ljudi uz mentorstvo iskusnih i vrsnih stručnjaka te osviještenosti da su zaposlenici naš najvredniji resurs. U cilju nam je omogućiti svim zaposlenicima razvoj u područjima koja i sami preferiraju jer smatramo da je to jedini način ka stvaranju klime i kulture u kojoj ćemo imati zadovoljne zaposlenike. Zadovoljstvo zaposlenika mjerimo jedanput godišnje kako bi menadžment kompanije dobio uvid i smjernice za planiranje aktivnosti u svrhu poboljšanja zadovoljstva djelatnika.

Naši zaposlenici pohađaju diplomske, poslijediplomske i MBA studije te različite stručne i specijalističke programe na najboljim domaćim i svjetskim institucijama, a također su i sudionici konferencija, seminara, radionica i stručnih okupljanja u regiji i svijetu. Stoga ne čudi kako su naši brojni zaposlenici dobitnici različitih nagrada za iznimna dostignuća u struci u svojim područjima djelovanja.

Osim navedenog, IGH potiče i druge oblike i načine stjecanja novih znanja kao što je rad s renomiranim stručnjacima i konzultantima, sudjelovanje na međusektorskim projektima te promjene radnih mjesta, kako vertikalno tako i horizontalno.

Temeljne vrijednosti Instituta IGH su:

Izvrsnost
Ustrajemo na stručnosti i kvaliteti u svemu što radimo, postavljamo standarde i neprestano ulažemo u podizanje kompetencija naših zaposlenika.

Zajedništvo
Potičemo suradnju i dijeljenje znanja, njegujemo dobre međuljudske odnose te stvaramo ugodnu i poticajnu radnu atmosferu.

Usmjerenost na klijenta
Na temelju iskustva i stručnosti prepoznajemo potrebe klijenta, nudimo rješenja kroz konzultantski pristup i personaliziranu uslugu te ostvarujemo dugoročne odnose na obostranu korist i zadovoljstvo.

Proaktivnost
Svakodnevno ispitujemo rješenja bolja od postojećih te dajemo najbolje od sebe u svakoj prilici i na svakom projektu. Prihvaćamo i stvaramo nove prilike, iz njih učimo i razvijamo se.

Društveno odgovorno ponašanje
Podržavamo isključivo etičko ponašanje i svjesni smo kako svojim radom u svim segmentima i odnosima možemo pozitivno utjecati na lokalnu zajednicu, okoliš i društvo u cjelini.

EKSPERT ZA ČELIČNE KONSTRUKCIJE

Ivan Šoprek

struč.spec.ing.aedif., EWE/IWE, IWIP-C

U Institut IGH dolazim 2001. godine kao student, gdje i danas radim na radnom mjestu Eksperta za čelične konstrukcije. Drago mi je što imam priliku raditi s vrhunskim stručnjacima na velikim projektima u Hrvatskoj i na međunarodnim tržištima, zahvaljujući vlastitoj ambiciji, mentorstvu, školovanjima te mnogobrojnim prilikama koje mi rad u IGH omogućava.

PROJEKTANT SURADNIK

Marko Komšo

mag.ing.aedif.

Svoju karijeru započinjem u Institutu IGH kao projektant pripravnik u Odjelu za hidrotehniku. Ubrzo nakon dolaska otvara mi se mogućnost prelaska u Zavod za stručni nadzor i vođenje projekata gdje dobivam priliku sudjelovati na projektu Pelješkog mosta. IGH mi pruža mogućnost učenja od najboljih te razvoja karijere sukladno vlastitim ambicijama.

PROJEKTANT SURADNIK

Karlo Miletić

mag.ing. aedif.

U Institut IGH dolazim 2017.g. kao mlađi projektant suradnik u području hidrotehnike. Iznimno cijenim priliku koju mi je IGH pružio, da ostvarim svoje ambicije i razvijam se unutar multidisciplinarne tvrtke uz stručno mentorstvo, suvremene software i potporu produktivne okoline. Smatram da je IGH pravi odabir za razvoj mladog inženjera.