Ključna snaga Instituta IGH su naši vrsni stručnjaci

Zahvaljujući njihovim znanjima i sposobnostima postali smo najveća projektno konzultantska kuća u Srednjoj i Jugoistočnoj Europi. IGH zapošljava preko 500 djelatnika, od čega je više od 70% visokoobrazovani kadar

Postanite dio IGH tima

Naš uspjeh temelji se na dugogodišnjem iskustvu, timskoj suradnji i razvoju mladih ljudi uz mentorstvo iskusnih i vrsnih stručnjaka te osviještenosti da su zaposlenici naš najvredniji resurs. U cilju nam je omogućiti svim zaposlenicima razvoj u područjima koja i sami preferiraju jer smatramo da je to jedini način ka stvaranju klime i kulture u kojoj ćemo imati zadovoljne zaposlenike. Zadovoljstvo zaposlenika mjerimo jedanput godišnje kako bi menadžment kompanije dobio uvid i smjernice za planiranje aktivnosti u svrhu poboljšanja zadovoljstva djelatnika.

Naši zaposlenici pohađaju diplomske, poslijediplomske i MBA studije te različite stručne i specijalističke programe na najboljim domaćim i svjetskim institucijama, a također su i sudionici konferencija, seminara, radionica i stručnih okupljanja u regiji i svijetu. Stoga ne čudi kako su naši brojni zaposlenici dobitnici različitih nagrada za iznimna dostignuća u struci u svojim područjima djelovanja.

Osim navedenog, IGH potiče i druge oblike i načine stjecanja novih znanja kao što je rad s renomiranim stručnjacima i konzultantima, sudjelovanje na međusektorskim projektima te promjene radnih mjesta, kako vertikalno tako i horizontalno.

Temeljne vrijednosti Instituta IGH su:

Izvrsnost
Ustrajemo na stručnosti i kvaliteti u svemu što radimo, postavljamo standarde i neprestano ulažemo u podizanje kompetencija naših zaposlenika.

Zajedništvo
Potičemo suradnju i dijeljenje znanja, njegujemo dobre međuljudske odnose te stvaramo ugodnu i poticajnu radnu atmosferu.

Usmjerenost na klijenta
Na temelju iskustva i stručnosti prepoznajemo potrebe klijenta, nudimo rješenja kroz konzultantski pristup i personaliziranu uslugu te ostvarujemo dugoročne odnose na obostranu korist i zadovoljstvo.

Proaktivnost
Svakodnevno ispitujemo rješenja bolja od postojećih te dajemo najbolje od sebe u svakoj prilici i na svakom projektu. Prihvaćamo i stvaramo nove prilike, iz njih učimo i razvijamo se.

Društveno odgovorno ponašanje
Podržavamo isključivo etičko ponašanje i svjesni smo kako svojim radom u svim segmentima i odnosima možemo pozitivno utjecati na lokalnu zajednicu, okoliš i društvo u cjelini.

 

Documents for download

MEng.CE, EWE/IWE, IWIP-C

Ivan Šoprek

struč.spec.ing.aedif., EWE/IWE, IWIP-C

I came to Institut IGH in 2001 as a student and worked my way up to a steel structure expert, a position I hold today. I’m glad to have been given the opportunity to work with experts on large projects in Croatia and on international markets, owing my own ambition, mentorship, education and numerous opportunities that working for IGH has given me.

PROJEKTANT SURADNIK

Marko Komšo

mag.ing.aedif.

Svoju karijeru započinjem u Institutu IGH kao projektant pripravnik u Odjelu za hidrotehniku. Ubrzo nakon dolaska otvara mi se mogućnost prelaska u Zavod za stručni nadzor i vođenje projekata gdje dobivam priliku sudjelovati na projektu Pelješkog mosta. IGH mi pruža mogućnost učenja od najboljih te razvoja karijere sukladno vlastitim ambicijama.

PROJEKTANT SURADNIK

Karlo Miletić

mag.ing. aedif.

U Institut IGH dolazim 2017.g. kao mlađi projektant suradnik u području hidrotehnike. Iznimno cijenim priliku koju mi je IGH pružio, da ostvarim svoje ambicije i razvijam se unutar multidisciplinarne tvrtke uz stručno mentorstvo, suvremene software i potporu produktivne okoline. Smatram da je IGH pravi odabir za razvoj mladog inženjera.